Alowah shallowah



Alowah.. FLAWOWLAH!


Happening star!

Ännu en slags marioparty kväll hos mig då! Var tänkt att se film med Frida, Lina och Pontus men efter Idol så sögs vi till Mario Party 1 där resten av kvällen spenderades! Hahah det var inte allt för olikt dom gamla goda tiderna då man lirade sönder Mario Part 1 och 2 med grannarna! ==> BLODIGT ALLVAR!

Jag: Yoshi
Frida: Mario
Lina: Peach
Pontus: Donkey Kong

Och vinnaren efter en lång och våldsam strid!



MWAHAHAHHAAHAH!!!
OKey jag var liiite ond men vad gör man inte gör att segra!
Men det kostade mig också en N64-dosa upp i röven...




Jag hade fel om att pontus skulle få happening star...
(man får en stjärna för att det slumpmässigt hände en mycket under spelets gång)

Men det här måste ju bli det nya uttrycket!

____________________Happening Star____________________
En person som helt slumpmässigt åstadkommer något bra utan att det var menat. Till exempel om någon går in i en butik och vinner ett pris för att vara den 100'000 besökaren.
HAPPENING STAR!


StreckZ

StreckZ

Har inge vettigt att skriva så därför får detta MASTERPIECE av mig läggas upp ^^
Det verkar finnas mycke att göra framöver i alla fall, och jag längtar så hårt till jullovet! =]


Kokta, stekta, stuvade och friterade popcorn

På senaste tiden har det blivit en hel del bio för det går ju en jäkla massa bra filmer som man måste se! DYRT! Men lätt värt det om man väljer rätt filmer.

Just nu så återstår det att se dessa på bio:

╔════════════════════════════════╗

Avatar

The Road

Prince of Persia: Sands of Time
(kanske...)


╚════════════════════════════════╝


Visst hänger ni med ;]
För övrigt...



Mmm <3


FlummNatt

Ja här sitter man vid Claes dator och skriver med fem sovande människor, vissa som fått mer sömn än andra inatt. Igår så blev det ju filmkväll och att sova över här! Ante, den Jonte och Micke ligger där uppe och kelar(?). Jag, Claes och Idah som suttit uppe hela natten och sett film var lagomt trötta efter slutet på Paranormal Activities! Vi har bland annat också sett Ghost Ship och HALLOWEEN igår. Men nu har dom två som sagt också slocknat! I'm the last man standing! Borde vara trött men det kommer nog senare idag, känns ju så konstigt att inte sova för då avslutar man som inte dygnet! :O

Aja men nu äre HELG! CHILL!


EXTREME Pingis

YeeeH! Efter att jag och Claes uppfunnit BUTTERFLYBOXING ( i ett tidigt inlägg ) så kommer jag och Pontus med en annan, NY sport! Vi presterar en sport som vi redan utövat ett par gånger på skolan, där den också föddes. En sport som bryter mot ALLA regler och läraren ogillar det! Men det är just därför som det är så revolutionerande!

EXTREME Pingis!!!
Pingisbollen ska hållas i studs hela tiden så om den stannar eller bara rullar = FAIL! Man sammarbetar alltså med varandra och för att lyckas med detta så får man ta till vilka medel som helst! Yupp så det är "överlevar-delen", erat mål är att göra olika combos och smasha sönder saker i rummet med pingisbollen!
Bokstavligt talat...



HAAAAHAAHAH jag dog!
Pontus skulle köra en "I'M NOT FAT" smash och krashade in i elementet... och som dom flesta av er vet så ÄLSKAR jag då saker pajar så det här var dagens höjdare!


EXTREME Pingis borde definitivt bli en riktig sport i framtiden, tänk dig att få slå sönder vad som helst med pingisbollen i ett rum fyllt med möbler! :O


══ YeeeH ══



Hade tråååkigt så den är lite lame men men! ^^


2012

Som sagt i förra inlägget så skulle jag skriva lite om filmen 2012 här. Så för er som ännu inte sett den så varnar jag för SPOILERS! Notera också att jag ÄLSKAR katastrof/domedags-filmer så jag kunde inte göra annat än att älska 2012.

Handlingen i kort är baserad på den riktiga teorin om att jorden verkligen kommer gå under 2012 för att maya folkets kalender tar slut då, och av några andra anledningar som visar på det. Så filmen börjar vid år 2009 och sen så får vi se några korta snuttar ända upp till år 2012 och först då så får man bekanta sig med huvudpersonerna som man ska följa resten av filmen. Det är Jackson Curtis ( John Cusack ) som skiljts från sin fru med två barn och hon har hittat en annan. Men dom försöker ändå fortfarande spendera tid med barnen i alla fall. Och det är på en camping med barnen Noah och Lilly som han börjar misstänka vad som skall komma. Och resten av filmen handlar om hur hans familj tillsammans försöker överleva och ta sig till regeringens överlevnads skepp. Där egentligen bara dom kända och rika får ta plats.


Regissören Roland Emmerich ligger ju bakom en massa katastrof filmer, bland annat "Indepedence Day" och "The Day After Tomorrow" och nu 2012, så det var inget nytt för honom men enligt mig så är 2012 lätt bäst av dom. Det kan ju bero mycket på effekterna men jag skulle säga att den här kombinationen gjorde filmen:


Effekterna
Skådespelarna
Spänningen


Effekterna var SJUKA då man bland annat fick se städer rasa samman underifrån, gigantiska vulkanutbrott och flodvågor som översvämmade städer och bergstoppar. Kollade några behind the scenes filmer på youtube igår och fick veta att i stort sett ALLA av katastroferna är datagjorda och ser ändå otroligt verkliga ut. Det enda som typ är riktigt då dom tex. kör igenom Los Angeles som rasar samman är skådespelarna i bilen framför en greenscreen.




Sen så var ju skådespelarna minst lika bra också. John Cusack i huvudrollen och en massa andra okända ( för mig ) fast bra skådespelare. Hahah en av dom bästa var ju det ryska fettot! Man hade ju en förväntning om att inte hinna lära känna karaktärerna nog bra innan allt började men det funkade faktiskt rätt så bra.




Sen till spänningen! Det var länge sen jag såg en film som är så tight som denna. Introduceringen som var... ca30 minuter eller nått sånt byggde upp spänningen. Och filmen är ju två timmar och 30 minuter lång! Så när världen väl började gå under så kastades man rakt in i NON-STOP ACTION ända tills slutet! Fanns knappt nån tid att andas under två timmar som man inte ville skulle ta slut! OH - MY - GAWD!



Sen slutet på filmen kan man ju tycka lite olika om... hade kanske varit coolare om jorden verkligen gick under och Afrika inte stod kvar för dom överlevande i regeringens superskepp att sticka till. Men det blev ett klassiskt "lyckligt" slut där familjen blev fyra igen. Lyckligt med "kaninöron" för att större delen av jorden dog ju trots allt.

Så en sammanfattning på det här inlägget som helt oväntat blev en fet recension av nått slag är att den här filmen är den bästa jag sett på länge och det är nog därför som jag skrev allt det här. HAH jag älskar typ filmen för mycke men ni får tycka vad ni vill för så äre! Nu är det att köpa DVD'n då den kommer ut som gäller.. och att med spänning invänta år 2012 på riktigt! Hahah nämen jag tror inte på det, men man vet aldrig.


2012 Världspremiär

Filmen 2012 som handlar om året 2012 IRL ( då vissa tror att jorden kommer gå under på riktigt ) hade premiär idag 17:30 och där var ju självklart jag! Är hungrig som en bäver nu så jag kommer att skriva mer om filmen senare nån gång men den var i alla fall SKITBRA! Blir lätt ett köp då den kommer ut på DVD.
EPISKT




YeeeH! :]


START! DRAW! FINISH!

Ikväll så blev det en riktigt sjyst spelkväll nere hos mig med Pontus, Frida och Lisa! Med brist på dosor till Brawl på Wii'et så blev det gamla goda tider med Nintendo 64! Donkey Kong tyckte dom SÖG så större delen av kvällen spenderades i... MARIO PARTY 1!









Och kvällen eller faktiskt MÅNADENS värsta skratt jag haft! I ett minigame i spelet så skulle man ro ner för en flod... och helt plötsligt från ingenstans så kommer det nå röda små smygtomtar och PETAR PÅ OSS MED SPJUT!!! Kanske inte låter så kul men helt från ingenstans bara... jag kvävdes nästan.

Det måste bli fler Mario Party kvällar! (Y)

// YuppYupp ^^


ARGH



// YuppYupp >:-/


GW

Hehehe! Spelkväll med Guild Wars idag! Hahah, fattar inte att jag fortfarande kör det! :O
Eller jo.. det gör jag! Guild Wars 2 skall ju komma i någon form någon gång! Så man måste TAGGA och ha en skrytig gubbe att överföra till det sen!



Klarade ju ut Prophecies Campaign nyss >:-]
Så nu blir det Eye of the North! =]



Jag veeet, ganska "noobigt" spel gämnfört med WoW men vafan, jag orkar inte ägna mitt liv åt ett spel? GW är perfekt som ett litet chill-spel PLUS att GW2 kommer att vara grymt. Allt störande som att man inte kan hoppa, att man bara kan vara människor och att man endast kan möta folk i städer och sen max vara 8 players ute i världen KOMMER ATT FIXAS, och så mycket mer. Typ som WoW fast självklart med unika saker och fortfarande ingen MONTHLY FEE! :-D


// YuppYupp ^^


Grodsaft

Flickan som lekte med röven.. eller förlåt jag menar "som lekte med elden" TVINGADES man bokstavligt talat att se på bio ikväll av Idah och Claes. Och jag hade rätt, den sög! :-D
Fast det stoppade oss inte från att ha kul och sen efteråt spåra på FRASSES ;]





Idah slog på stort med ett barnmål! (Y)




Är SÅ TAGGAD på 2012 nästa helg!!! <3
(Filmen) Måste bokas snarast!

// YuppYupp ^^


Chill B-)

Gårdagen blev fett lyckad! Ante, den jonte, micke, claes och Idah var vi som först checkade in Idah's spelning på småttingdiscot i örjansskolan som gick finfint trots nervositeten. ;]
Sen blev det en massa flumm hos Idah's place ända till klockan 3 på natten! EXTREM FLUMM kan jag säga.. vi såg inte ens klart SAW2 för att helt plötsligt så skulle vi krulla håret på alla och frågeställa micke? Ja just det, vi KRULLADE varandra. (Om du är trög läs förra meningen NOGGRANT igen ) xD
HAHAH micke jag vet att du längtar tills filmen från den kvällen läggs ut.

Men nu är det lördag i alla fall så jag ska CHILLA sönder vid datan ikväll. Man har ju skaffat sig lite proviant:



// YuppYupp ^^


Fri från Atomer

Fick tillbaks Naturkunskap B provet idag...

BETYG: G

RESULTAT: NÖJD SOM FAN

ÅÅH shit jag har aldrig varit så nöjd över ett G! Men å andra sidan så är jag ganska van det. Men tänk efter! Vem vill veta vad atomer, protoner, neutroner, elektroner, valenselektroner, Waander Wal bildning eller vad det nu heter och metan etan propan butan skitan och crap i röv och saft i sko är!!??? INTE JAG! Så det känns skönt att det är färdigt och klarat för nu återstår bara tre andra kurser inom NKB som är liiite lättare men framför allt mer intressant!

Man har ju plågats med det från 7'an +! Och vet ni vad? Nu är jag FÖR ALL FRAMTID OCH I EN OÄNDLIG EVIGHET FRI FRÅN DETTA ÄMNE!

yay


// YuppYupp ^^


My lil' Bastard

NK B prov idag.. vet inte hur det gick men om jag säger såhär att jag blir RIKTIGT nöjd om jag ens får G, så vi får se! Men på engelskan å andra ämnen så rullar det på, VG på engelska provet =]

Yupp ^^


Uhm..



HAHAAH! Det här spelet äger sönder ju! xD Man blir beroende i alla fall!
Och kolla vad jag åstadkom ikväll!



YEEEEEEEH BABYYY!!! Klarade ut skiten och det är INTE lätt kan jag säga! I slutet så går han direkt på alla vattenflaskor för att smasha dom, han försöker spränga toan, skiter och pissar på golvet, kräver att få jucka mot nallar och rapar och spyr i COMBOS som gör han HUNGRAR och då blir han ledsen och GAAAH!!!!!!



Uhm yupp, sen så fick man bara fortsätta.. jag kräver en tvåa!

För övrigt så tycker jag att det börjar komma många bra filmer som vissa borde ses på bio framöver, ska nog nämna dom i nått inlägg snart ;]

Länk till spelet föresten:
http://games.adultswim.com/my-lil-bastard-puzzle-online-game.html

// YuppYupp ^^


3 Nov 09

Invigde nya rummet med Claes och Pontus idag!
Fast nu så har ju klockan passerat 12 menmen ;]
Och jag har hittad en kung hemsida! :O



Hahah bra humor eller not?
www.explosm.net (Y)

// YuppYupp ^^


Färdigt! Före och Efter

YeeeH! Då va mitt nya rum i källaren ÄNTLIGEN färdigt! =]=]=]
Blev ju sjyst, så här kommer Före och Efter bilderna som jag nämnde förut:





Och efter en veckas arbete...





Yaaay! Hahah värsta klassiker med att före-bilderna är gråa å suddiga och efter-bilderna varma och skarpa! xD Fast det var faktiskt inte meningen, det bara hände. =P
Just nu så har jag ju ännu inte fått soffan av brorsan men tills dess så har jag två sängar istället, en med funktionen som en soffa. (Y)

Nu blir det nice att hänga med folk här nere framöver ;]

// YuppYupp ^^


RSS 2.0