hahhah


ZZZzzzZZZzzZZZ

Lite random uppdatering.
Man kan inte klaga på dagens sovmorgon, 12:10 börjar man. (Y)
Ändå vaknade jag tidigt... men det känns som att man tar mer vara på dagen då.

Jao, för övrigt så fyllde ju Pontus 18 i onsdags och fick en FIN video av mig, det är ju trots allt ganska stort att bli 18. Så det blir troligen LAZERDOME på lördag! WOHOO! Själv så fyller man ju i September, en bit kvar det. :/

Det skönaste av allt ska bli att förr eller senare skaffa körkort och då kunna ta en bil å köra när/var/hur jag vill! OMG. Men måste skaffa en GPS också på grund av mitt extremt dåliga lokalsinne, HAHAH. Fail, men så är livet. (Y)


M-Productions

Yeeeehs! Igår hängde jag, Pontus, Mikael, Hillevi, Anna, Sandra, Lina, Idah och Claes i Mickes utehus! Film (Monty Python and the Holy Grail) och Jeopardy blev det! Måste säga att Jeopardy är 1000x roligare om man kör med TAPPING style.

Idag så vaknade jag tidigt (för en lördag) och tog mig till Ursviken för att väcka folket, vi spenderade resten av dagen fram till middag med att filma M-Poductions! Mikaels helt egna film project! Hahaah det blev typ bra. (Y)

Jag ska nu dela med mig lite av Mikaels vishet:



("Sann händelse")


Grymt

Om ni inte redan sett detta på youtube så KOLLA!
Han registrerade sig på youtube för några dagar sedan och la upp en video, och nu under skrivande stund så har han exakt 78 165 prenumeranter! Galet! Men dom kom inte från ingenstans för han har sjuka skills. Det han gör är att spela piano och sjunga om random personer som dyker upp på chatroulette, allt improviserat!


Duuude !

Tänkte bara nämna att vi såg Alice i Underlandet på bio igår! Helt okey och sevärd film, men inget WOAH för mig. ;) 
Sen så tänkte jag passa på och lägga upp mitt otroligt vackra konstverk med Alice i Underlandet tema, skapad av dagens skolmat: blodpudding.



Hattmakaren! :D


Filmkväll :D

Yupp, filmkväll i Ursviken med Pontus, Lina och Mikael! Vi snackade lagomt och såg först I Am Legend. Det verkar som att det bara är jag som tycker den är riktigt bra? Sen så såg vi en gammal Disney klassiker: Skönheten och Odjuret! Jag och Lina hade typ aldrig sett den förut, jag la in "typ" för att jag har säkert gjort det när jag var jätteliten så jag kom inte ihåg något. xD
Allt jag har att säga om den filmen:


UHM...

Jag har typ en ödla i väggen? Eller i datorn? WTF!? Hahah, nämen det kraffsar och låter helt stört någonstans bakom min dator ibland... kan vara fläkten i datorn som börjar ge efter också... vem vet.


(Y)es

Tjo! Det blev stan efter skolan idag, kollade på lite kläder och det blev ett köp. Jag ska sticka till Pontus med 17:40 bussen nu snart för att plugga på morgondagens prov! Bland annat :P



Sjysta skor! Men dyra...


RSS 2.0