Översvämning

Nu har Skellefteå failat lite! Vet inte exakt vad som pågår men tydligen så har det med någon damm att göra? Jag gick nere vid älven idag och fick se detta:



Hela vägen är översvämmad på vissa ställen :O




Folk försökte cykla över eller tog skogsvägen ovanför, dom som prövade att cykla misslyckades hårt xD




Sen nu för inte så länge sedan så skriver Norran.Se att vårt vattenverk är översvämmat och att vi måste gå på reservtankar om det inte fixas innan midnatt!

Cooooooolt =]


Umeå

Yupp! Vi stack till Midgårdsskolan i Umeå för en liten filmfestival. Jag lärde mig en del och mötte några intressanta personer. VARMT vare också... sen så blev vi ju igenkända som Malvinstudios av två yngre killar som också var där, hahah grymt! Fick värsta komplimangen av dom: "Jag sket ner mig när ni gick in".





HAAH! :]


Living Crap




Valborgs 2010

Kommer just från vildmarkens djupa trakter där ännu ett Valborgs har "firats", men inte som på den gamla goa tiden utan nu med kompisar istället för kvarterets folk. Men det är inte speciellt nytt eftersom att det nu är ett tag sedan som det blev strängare regler om eldning på Valborgs.

Men vi hade kul! Grillade, åkte kärra på vägen förbi en fjutti majbrasa, satt å blev sönderrökta i en lappkåta och somnade till film före hemskjuts i en djup dimma. :O Fick dessutom en ful filmidé angående grillning!



RSS 2.0